Kout tvých dnů

Kout tvých dnů

Anotace: Písnička :-) Podělím se s Vámi o text.

KOUT TVÝCH DNŮ

Vím, že své místo máš
Kam si denně sedáváš
Když já ulicí chodím
Snad tě nevzbudím.

Říkám, abys šla sem
Já přece hodný jsem
Nezvykej si, že budeš lhát
Zašlé vzpomínky si prát.

Rušit tě nesmím, říkáš mi
Ať odjedu do Panamy
Nechci to říct a prozradit
Tvé city, srdce zranit.

Kam se schovávaj´ tvé dny
To ví snad i tvoje sny
Jediný kdo to neví, jsem já
Jsem jen ten, co ti pusu dá.

A když kout tvých dnů
Posadím na lep snům
Řekneš, ať to nedělám
Ať svou práci dodělám.

Kout tvých dnů
Řádky deníků
Rozepsaných
Tvou něžnou rukou.

Kam ty chodíš spát
Kam se chodíš smát
Já bych řekl že tam
Kde kout svůj máš.

Kout tvých dnů
Řádky deníků
Rozepsaných
Tvou něžnou rukou.

Tak pojď …
Autor Zasněný básník, 01.08.2008
Přečteno 396x
Tipy 7
Poslední tipující: Simísek, okapovaroura, Darkkitty, Mraveneček, Stavitel mostu přes Rubikon, .K.r.i.s.t.y.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zazpívej´=)

04.08.2008 08:49:00 | Simísek

krasna. opravdu. snad jen tech dnu v koute neni moc...

01.08.2008 10:25:00 | Stavitel mostu přes Rubikon

pisnicky a basnicky jsou si velmi podobne, nektere texty pisni se mi libi i jako mluvene..
tenhle typ , abych ho zaradila mezi ty, ktere se mi libi mluvene,je na mne moc jednoduchy..
ale mozna jako pisen je to dobre,klavíristo :)

01.08.2008 09:32:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí