Ty

Ty

Anotace: :-) Text na píseň "Words" od Ricchi e Poveri.

TY

Ty,
Jsi to jen ty
Já vím
Kolik máš pih, už vím
Jen nevím proč
Nejsi svá, jsi to přece ty.

Ty,
Nejdeš snadno
Luštit
Jak křížovka
Něžná
Křížíš se mi
Já hádám
Jsi tu fakticky?

Nevím proč bych ti měl lhát
Za svým snem se rychle hnát
Když tě vidím, srdce buší mi
Zůstaň stát, počkej tu na mě
Jsi to jen ty, já vím, počkej.

Ty,
Rouška stydu
Jsi ty
A nic víc, tak buď svá
Já tě mám rád
Mám radost, když jsi tu jen ty.

Ty
Krásné vlasy
Já znám
Oči a ústa
Hladím a laskám
Co z toho máš
Ptám se, to jsi ty.

Startovní „prásk“ zaznělo
A z tvých úst zase znělo
Že mě máš ráda, já vím
Tebe
Každý kluk by měl správně chtít
Jenomže jsi moje
Moje

Ty,
Jsi to jen ty
Já vím
Kolik máš pih, už vím
Jen nevím proč
Nejsi svá, jsi to už jen ty.

Ty,
Rouška stydu
Jsi ty
A nic víc, tak buď svá
Já tě mám rád
Mám radost, když jsi tu jen ty.

Ty.
Autor Zasněný básník, 01.08.2008
Přečteno 831x
Tipy 17
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Simísek, okapovaroura, Darkkitty, Holis, Bíša, Mraveneček, Stavitel mostu přes Rubikon, Rolnička, SZN, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné...

01.08.2008 09:47:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí