Týrajte ma za to...

Týrajte ma za to...

Anotace: ...

uviažte ma ku kolu,
oči zalepte,
týrajte ma za to...

potrite na mňa smolu,
perie vysypte,
trýznite ma...

vyrežte oči,
ba aj vybite zuby,
týrajte ma...

nechajte do rána na úbočí,
nech sa vlkom lúbi,
trýznite ma...

vytrhnite mi srdce,
zanechajte dieru,
týrajte ma...

aj tak tomu nezabránite,
máte slabú vieru,
týrajte ma...

ja sa ho nevzdám,
snád ma aj zabite,

...
Autor maliska, 01.08.2008
Přečteno 362x
Tipy 12
Poslední tipující: Ria, Simísek, Modrý Adept, Holis, Bíša, just me, WAYWARD, Mraveneček
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No to vůbec, Tebe týrat=)

02.08.2008 23:52:00 | Simísek

...je to jasně za ST

01.08.2008 10:59:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí