..Tobiasovi..

..Tobiasovi..

Anotace: ..pro mého milovaného syna..

Sbírka: ..opeřený měsíc..

..tu nejjemnější kůži já nám na blízku
i spolu s vůní, která hlavu omámí..
..jsme k sobě spojeni s přívlastkem řetízků
vždyť co byl andílek byl bez mámy..

..ty nejmodřejší pohledy si vstřebávám
i spolu s nevinností, která je mu vlastní..
..v rysech je navždy zapsán monogram
otcových rychlokol a maminčiných básní..

..ta nejskvělejší bytost se mě dotýká
i spolu s úsměvem, pro který hodno žít..
..v žilách mu koluje nebeská kronika
Byl seslán pro radost..i chuť mě ohromit..
Autor šuměnka, 01.08.2008
Přečteno 480x
Tipy 11
Poslední tipující: makretka, Mraveneček, j.c., Holis, Bíša, WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné:) Nemám slov, ten se ale musí mít=)

20.10.2008 13:31:00 | makretka

Moc hezké:o)

03.08.2008 17:17:00 | Mraveneček

Byl seslán pro radost... ať je tak navždycky!
J.s.

03.08.2008 11:05:00 | j.c.

...tip za mateřskou lásku.

01.08.2008 16:28:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí