Korálky okamžiků

Korálky okamžiků

Anotace: ...přetavil čas...a chyby v nás...

Korálky
šťastných okamžiků
přetavené
na okovy smutku

proč námi...

Kde je ten jemný šperk
co zdobil dívčí kůži
proč léty zešedl jeho lesk
a on najednou tíží

vahou vlastních chyb a omylů
množstvím slepé lásky...

V očích už
neodrážejí se hvězdy
ani třpyt korálků jedinečností
to lesknou se slzy smutku
co dopadají do prachu lhostejnosti
citu dvou lidských duší...

Mám kamínky představ a snů
schované po kapsách
a jednou do nich možná sáhnu

sesypuje je do dlaně

pak ji otevřu

ať spatří zase světlo
a možná i pohled Tvých očí...
.
.

Snad stihnu to dřív
než propadnou stehy
jež povolil čas...
Autor Sparkle, 01.08.2008
Přečteno 510x
Tipy 17
Poslední tipující: Lenie, Mraveneček, Myrja, Psavec, Holis, Bíša, igniss, Štěpina G, 0-0, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Super,tak samozřejmě ST!

03.08.2008 17:14:00 | Mraveneček

jj, líbí se mi, moc

01.08.2008 23:33:00 | Myrja

Moc se povedla.

01.08.2008 23:29:00 | Psavec

..krásně vyjádřeno..

01.08.2008 20:17:00 | igniss

...mi se líbí ST

01.08.2008 19:08:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí