Kytička

Kytička

Anotace: .....

na letní louce je to samý květ
a kytky kvetou přenádherně voní
milá je pro mne celý svět
když ke mě hlavu skloní

navečer kytka zavírá se
jak kytička je milá má
já sním o její něžné kráse
když za noci mne objímá...

když rosa kytkám hlavu zvedá
a slunce lístky zahřeje
milá moje ústa hledá
a s polibkem se usměje...
Autor oli, 01.08.2008
Přečteno 487x
Tipy 7
Poslední tipující: Quigleika, Mraveneček, okapovaroura, Holis, monterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milé a něžné! Moc se mi líbí.

01.08.2008 22:12:00 | monterka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí