Dálka

Dálka

Anotace: Moje pocity...

Jak jen to mám vyjádřit,
vždyť láska není pouhý cit.
Však to co cítím nelze slovy popsat,
to musí se jen skutky poznat.
Však dálka dělí nás,
musí to zůstat v nás.
Musí, vždyť nedá se nic dělat,
musíme doufat a čekat.
Autor katin, 01.08.2008
Přečteno 428x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemůžu si pomoct, ale přijde mi, že je to co verš, to fráze.

01.08.2008 22:19:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí