Obraz

Obraz

Anotace: A co byste namalovali vy?

Namaluji moře
a utopím se v odlezcích
jeho nekonečné modře
líně se povalující ve slunečních paprzcích.

Namaluji nebe
a udusím se jeho oblaky páry
připravené v děštˇ proměnit se,
tvoříce roztomilé beránky.

Nebo namaluji strom
a oběsím se v jeho bujné zeleni,
kterou nad zemí drží pevný kmen,
co proplétá své kořeny hluboko pod zemí.

Ne, počkat! Tedˇ nechci umřít.
A proto namaluji tebe,
protože ve tvém srdci budu navždy žít...
Autor Demotivovná Dezorientace, 01.08.2008
Přečteno 362x
Tipy 16
Poslední tipující: lady_esik, dream in emptiness, nhima, el viento, Mraveneček, Holis, Jahodová kopretina, Myrja, Psavec, Lecco, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné, ale nemusíš se v každé básni řezat, zabíjet, plakat..

06.03.2009 09:00:00 | lady_esik

mooc pěknáá:-)

02.08.2008 00:17:00 | Jahodová kopretina

Ktásná, moc se mi líbí.

01.08.2008 23:18:00 | Psavec

nádherné!!ST

01.08.2008 23:09:00 | Belmon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí