Dnes naposled

Dnes naposled

Anotace: Dříve než ti povím sbohem, chtěl bych tiše děkovat…

Dnes naposled

Dříve než ti povím sbohem,
chtěl bych tiše děkovat…

Dnes naposledy ústy mými
polibek ti věnovat,
ten co jsme si stokrát týdně dali,
dnes vím…
kvůli zítřku..jen abychom vzpomínali.

Dnes naposledy tělem tvým
o mou náruč pečovat,
o tolik tepla, o tolik světla,
před světem se strachovat.

Toto vše je jako den,
když vím, že zítra přijde
nejstrašnější ze snů sen.
Autor Dreamer, 02.08.2008
Přečteno 403x
Tipy 9
Poslední tipující: bajli33, pejrak, Mraveneček, Psavec, SZN, okapovaroura, igniss
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

smekám...cítím neco podobneho...opravdu krasné

25.09.2008 02:32:00 | LadyTaRaNi

Nádherně procítěná...

03.08.2008 17:13:00 | Mraveneček

Nená nejstrašnějších snů
jen skutečností
nejsmutnější ta duše, co se postí

02.08.2008 23:38:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí