Zapomeň

Zapomeň

Anotace: Báseň psaná potají o tajném snu...

Jen světlo lampičky
svítí mi nad hlavou,
hledím směrem z okna,
sleduji oblohu modravou.

Přemýšlím o tobě,
nevím si však rady,
srdce křičí:
,,Chci nás dohromady!"

Zaryl ses mi v srdci,
už mi není pomoci,
já myslím jen na Tebe,
plačky hledím na nebe.

,,Nechtěj nemožné,
v nebi odpověď není,
my spolu být nemůžeme,
nech proto bláhové snění!"

Ale podívej,
to padá k nám hvězda,
sny se snad vyplní,
nic se nemožné nezdá...

,,Přestaň! Snění je hloupost,
pouze svými sny žiješ,
párkrát se pousměješ,
však sny nejsou budoucnost!

Sny nedokáží hřát,
sny nejsou nic,
nepomůžou víc,
jen Ti pomotají hlavu!

Vše je dnes nemožné,
zítra ani nikdy nebude o nic líp,
nemysli na mě,
vnímej raději vůni z dřeva lip.

To jediné Ti snad pomůže
- zapomenout,
musíš v životě lásku mou
- opomenout..."
Autor mašinka, 02.08.2008
Přečteno 420x
Tipy 10
Poslední tipující: Eru Alonnar, Paulín, Mraveneček, Psavec, Holis, okapovaroura, igniss, Caracol
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Od srdíčka

30.07.2009 12:09:00 | Eru Alonnar

Pěkná, líbí se mi.

02.08.2008 23:43:00 | Psavec

Pěkná, líbí se mi.

02.08.2008 23:43:00 | Psavec

jasnej ST... ani nevíš, jak moc Ti rozumím :-(

02.08.2008 17:05:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí