V noci

V noci

Anotace: ve snu

Až zase v noci
vejdeš mi do snu,
tak jako včera,
potom, až usnu,
pošeptat tajemství,
pohladit po tváři,
do rána hlídat,
ať neštípou komáři,
držet mě za ruku,
pohledem rozesmát,
říkat, že s tebou
se nemusím bát,
zeptat se: "Rubi, spíš?"
a já se probudím,
však ty tu nebudeš,
to dobře vím.
Jenom tvé oči barvy nebe
mi vyryté v paměti
zůstanou napořád
a zvláštní napětí,
jestli je uvidím
dnes nebo zítra,
nejhorší ze všeho
bývají jitra.
V mém prázdném bytě
jenom pár obrazů
a já se děsím
v zrcadle odrazu.
Krutá je realita
světa, v němž žijem,
když chcem zapomenout,
alkohol pijem.
Přejem si vždycky to,
co nemůžem mít,
nezbývá tedy, než
v noci si snít,
že třeba přijde..
Autor little.punkie, 02.08.2008
Přečteno 451x
Tipy 10
Poslední tipující: JohnyD., Mraveneček, Psavec, Holis, Myrja, okapovaroura, v.hercik, Caracol
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně se povedla.

02.08.2008 23:44:00 | Psavec

hezky napsané

02.08.2008 20:21:00 | Myrja

jj, člověk vždycky touží po tom, co nemůže mít... a když to získá, začne toužit zas po nečem jiném... Sny jsou krásné:-) a krásněs to vyjádřila

02.08.2008 14:12:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí