Pomyslní motýlci

Pomyslní motýlci

Anotace: Pomyslní motýlci už odletěli...

Pomyslní motýlci už odletěli
z žaludků a střev...
Kam? Tak to já netuším!
Z mých úst však ozývá se řev,
že Tvé srdce už nebije
ve stejném rytmu s mým...
Dá se to nějak odstranit?
Třeba chirurgicky?
Skalpelem ve sterilním prostředí?
Kde nás nebude ohrožovat veřejnost?
Co říkáš? Že myslím nelogicky?
Možná...
A ten Tvůj rytmus?
Zkusím ho upravit...sama...
Řekni dáš mi šanci?
Autor zíťa 2, 02.08.2008
Přečteno 462x
Tipy 11
Poslední tipující: klaris.mertlice, bokken, Mraveneček, jusTMee, Psavec, okapovaroura, Holis, igniss, Churry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zíťo..tak tohle je až smutně parádní-krásné.

09.08.2008 21:17:00 | klaris.mertlice

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí