Je plonk

Je plonk

Anotace: Vážené dámy na Literu, tahle je poučná v každém směru ... (pokus o parodii písně Agent James Bond)

Zdál se mi včera večer zvláštní sen
na drink že mě pozval jeden džentlmen
na plno mi slíbil krásný život žít
"chci tvou smutnou duši vážně zachránit"
Jeho chůze měla styl, oblek perfektní střih
oči jak černou tuš, své něžné srdce v oblacích
on jistě poznal obdiv mnoha krásných žen
a v nočním tichu jim šeptal lásko má že tém

Nádherně hráli a já jsem vlétla do víru světa
ten báječný svět by se mi líbil, já vím ...

Ref:
Je plonk, vážně je plonk
chtěl by si ze dne na den takhle žít
je plonk, vážně je plonk
a dámy se ho snaží zachránit

Uměl valčík, tango, měl srdce jako zvon
a objednával sekt a nebo Don Perignon
v prekérní situaci zůstával cool
a na tváři měl úsměv avšak groše ani půl
Ve víru vášně poznal tajný kód
a rozbušil mé srdce jako o závod
já z hlavy neumím teď vyhnat něžnou bestii
která se vyzná v sladké "francii"

Rád jenom bral, až když jsem poznala, co je to za grázla
rázem tu svou taktiku změnil, a plách

Ref:
Je plonk, vážně je plonk
chtěl by si ze dne na den takhle žít
je plonk, vážně je plonk
a dámy se ho snaží zachránit

Je plonk, i když je plonk
jó, není každý stejný jako on
je plonk, i když je plonk
můj neodolatelný šampion

Rap:
Možná jsem jen blázen
já přece vím, že chtěl ode mě jen brát
byl sladký jako med
a já mám hodně na co vzpomínat.
On obral každou slabou ženu
žádné svědomí ho netlačí
vím, má prostě rád tu změnu
a jeden svět mu nestačí

Záhadný sen, tohleto divadlo,
co špatně dopadlo, jak rád jenom bral,
kdo mi teď poradí, jak dál ...

Ref:
Byl plonk, i když byl plonk
jó není každý stejný jako on
byl plonk, i když byl plonk
můj neodolatelný šampion

Byl plonk, i když byl plonk
tak uměl ze dne na den krásně žít
byl plonk, i když byl plonk
věděl jak srdce ženy potěšit

... její konto přitom vybílit
PROTO VÁM OPAKUJI, JE PLONK !!!
Autor jita.1965, 02.08.2008
Přečteno 434x
Tipy 12
Poslední tipující: Špáďa, enigman, hanele m., Mraveneček, Holis, Štěpina G, 0-0, Myrja, okapovaroura
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

povedená parodie... a to: "a jeden svět mu nestačí" je tam dobře zakombinovaný... :o)

03.08.2008 23:00:00 | hanele m.

:-))

03.08.2008 08:26:00 | Štěpina G

já ti neporadím :)

02.08.2008 23:28:00 | okapovaroura

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí