Smutná...

Smutná...

Anotace: (12.7.2008) dva dny po rozchodu...:-( , je to reakce na Tvé dílo, doufám, že si to přečteš (slova s velkými počátečními písmeny mají většinou symbolickou hodnotu, takže ne každý to pochopí...)

Beruška na keři půl roku žila,
s Broučkem po svém boku,
po nikom jiném netoužila,
oddávala se lásky toku.

Společně létali skrz celý Svět,
při každém nádherném dni,
cestou usedli na každičký Květ,
měli se rádi, ona Jej a On ji.

Jednou však během jejich letu,
nečekaná Bouře je zastihla,
Broučka, ale i Berušku trochu,
Vlna Nenávisti postihla.

Měli se hrozně rádi,
kam se poděla jejich Láska,
teď budou zas Jen kamarádi,
Berušce se dělá vráska.

Brouček teď svou vytouženou volnost má,
letí si pomalu k Hřibu,
sám nikdy však nejspíš nepozná,
že asi udělal Chybu.

Beruška svůj milovaný keř Lásky opouští,
srdce jí to na kusy trhá,
neví, zda se chyby dopouští,
však zapomenout jí trvá.

"Můj Brouček se už jako Láska má nevrátí,
ale bavit se budeme stále,
nikdo náš společný Osud už nezvrátí,
my budeme žít "spolu" dále".

"Možná bude pro oba lepší
udržet náš hezký Vztah dlouho"

"Jestli dřív neumřu
tou neskutečnou TOUHOU

po Tobě, Broučku..."
Autor B.a.r.b.a.r, 02.08.2008
Přečteno 357x
Tipy 6
Poslední tipující: BARBYE, Helena Buchtová, Bíša, Donicia
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

au

06.08.2008 19:22:00 | zlomený a nanicovatý -__-

:'(

Co k tomu dodat?

Idiot!

04.08.2008 10:24:00 | Helena Buchtová

Tak, tak...

03.08.2008 15:11:00 | Bíša

Rozchody bolí. No, snad bude lépe

02.08.2008 23:48:00 | 0-0

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí