Jsi

Jsi

Anotace: Co vše jsi pro mě byl.......

Jsi perličku na dně oceánů,
jsi myšlenkou co hned po ránu,
vzbudí mě ze snů vím
a myslím, že ještě sním.

Jsi modrým nebem mezi mraky,
jsi nádherný svým klidem,
jsi hvězdičkou noční taky
jsi mým zvednutým křídlem.

Jsi jak líbezná melodie,
jsi bohatší než car,
jsi nekonečná víra
co do duše se vpije
jsi nejcennější dar.

Jsi klíčem k pokladům světa
jsi bílou holubicí,
jenž k oblakům vzlétá
jsi vodou na poušti života
jsi láska a jsi dobrota.

Jsi mnohem ještě víc
jsi básní o lásce nejněžnější
jsi slova, která nelze říct,
jsi ¨žár, kde ledy tají nejstuhlejší.

Jsi podmínkou bytí
jsi světlem, co i slunce rozsvítí
jsi kvítek, který právě rozkvetl,
jsi láska a jsi náhle tu.

Jsi vášeň tak magická
jsi láska a jsi tragická
jsi boj za život zdejší,
jsi poznání nejcennější.

Jsi věnem, jsi darem od Boha
jsi vším a slova jen ubohá
nemohou vystihnout Tvou tvář,
jsi jasnější, než polární zář.

Jsí víc, než říci se dá,
jsi mírem na bitevním poli
a co jsem vlastně pro Tebe já?

Tak řekni, řekni cokoliv...
Autor Singlová, 17.08.2005
Přečteno 429x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí