VČERA . . .

VČERA . . .

Anotace: ***

Líbal jsi mne na šíji či ústa -
nevím.
Hladils moje ňadra
nebo ramena?
Svírals moje vzpínající boky
a já o tom sotva věděla . . .

V obětí jsi drtil moje tělo,
krví chutnal dlouhý polibek,
brečet se mi tenkrát tolik chtělo
a pak smích se rozlil po mých rtech.

Líbal jsi mne na šíji i ústa,
oči mé jsi něžně zavřel polibkem,
horkou dlaní hladil moje nohy,
z hrdla vyklouzl jen tichý sten.

Při pohledu do tvých vlahých očí
vzrušením se chvěji,
krátí se mi dech.
Přes slzy jsem zašeptala : "Zůstaň."
A tys zatím stál
už na schodech.
Autor Ališa, 03.08.2008
Přečteno 342x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no, tyhle pocity znám.... A narozdíl od saddové si myslím, že se ti to povedlo napsat hezky...

04.08.2008 00:44:00 | Caracol

hrozne krkolomne rymy...

03.08.2008 13:21:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí