Nechal si mě:-(

Nechal si mě:-(

Anotace: Nechal si mne...ten jediný koho sem milovala..

Sbírka: Když láska vás stáhne až na úplné dno ..

NECHAL SI MĚ!

Jako kdyby mi tě vzal stín,
z minuty na minutu.
A jak ted´mám žít s tím,
že sem sama a smutnit tu dál?

Vidím tvůj pohled,
na každým kroku,
Ten poslední tvůj dotek,
cosem mohla mít rok od roku.
Chtěla bych tě zase mít!

Já chtěla..
..s tebou dál být!
Jenže tebe okouzlila..
..ta druhá...kterou chces mít!

Ty jediný,jsi byl můj král,
řekni mi proč?
Proč?! si mi to udělal?
Nechal si mě ...
mou duši...
moje srdce je pro tebe uzavřená kapitola.

Žila sem s tvým úsměvem,
který si mi dopřaval.
Žila sem tvým pohledem,
který si mi dodával.

Žila sem s tvou duší,
jako jedno tělo.
Tvá mysl ale tuší,
že se mnou se ti být dál nechtělo!

Díváš se na mně,
raduješ se dál z mýho smíchu.
Miluji tě!
tak proč si mně nechal?

Miluji tě tak,
že rýmy mi nestačí.
Tak proč si mě k čertu nechal?
Hmm,chápu,...
...v lásce to prý tápu?
Pro tebe sem troska?
..Děkuji ti!
Ale život jde dál,i když bude napořád jiný!:-(

..............................Bez tebe!...
Autor , 03.08.2008
Přečteno 380x
Tipy 3
Poslední tipující: bokken, lady_esik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné ;)

03.08.2008 15:41:00 | lady_esik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí