Já vím,lásko,měla jsem být lepší

Já vím,lásko,měla jsem být lepší

Anotace: někdy prostě nestačí jen chtít...

Už vím,co chci,
ale k čemu mi to je?
Teď,když nemám nic,
snadno se mi lituje.

Ty už neznáš mě skoro,
a kdo by ti to mohl vyčítat?
Vždy vše,co mezi námi bylo,
se ani nedá spočítat.

Rozbíjení a slepování vztahu,
nechceš už znova prožívat,
ale věř,že mám snahu,
zase ty střepy posbírat.

Naposled mi věř,
dívej se mi do očí,
tam uvidíš že to není lež,
že vážně nám chci pomoci.

Ty však říkáš "Sbohem",
mažeš mě z paměti,
loučíš se se mnou pod naším stromem,
já vím,lásko,měla jsem být lepší,omlouvám se ti...
Autor Heartisss7, 03.08.2008
Přečteno 410x
Tipy 6
Poslední tipující: Caracol, bokken, Lenie, Myrja
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neomlouvej se, pokud tě nemiloval takovopu, jaká jsi, nemělo by to cenu...

04.08.2008 22:14:00 | Caracol

Dojala mne...máme to hodně podobné..držím palce,ST!

04.08.2008 14:21:00 | bokken

Krásně vyjádřeno.. Naprosto přesně vím, jak se cítíš.. Tak nějak prožívám úplně ten stejný problém.. Ale věřím, že všechno se brzo zlepší.. A přeju to i Tobě..

04.08.2008 00:01:00 | Lenie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí