One Love

One Love

Anotace: milujme minulost, někdy je to nejhezčí co nás potkalo...

být bez lásky je jako být studna bez vody
pohleď do budoucnosti, kde té lásky již nebude
láska jako živoucí vášeň sílu tělu dodává
dnes již sama do svých očí ve smutku upadá
kdo zná budoucnost - předpověděl štěstí
dnes však opak mě napadá...

štěstí je láska, vášeň co tělu živou vodu dodáva
to nejsou prachy, to není úspěch, ten jen svobodu dodává
není lepší být v žaláři lásky?

ty víš co musí být, já však si svá pouta nechávám
přitom trest již byl odpykán,
jako trestanec cejch na čele mám
poznamenána
Bože končí už doba pro nás!

tajné přání do ticha myšlenkami šeptám
však nikdo neslyší
já tebe si k sobě volám...

-

dvě ženy se ve mně rvou
ta první je láskou zblázněná
druhé se při myšlence na tebe...

ta bolest je jedem v mé krvi,
celým tělem nenávist proběhne,
nutí mě to vyvrhnout,
jako zdechlina hnije mé srdce
tolik bolesti, kdo prožil si víc!
tlak v mém hrdle, jed se mi rozlévá v k těle, v krvi
Autor Meriel, 03.08.2008
Přečteno 590x
Tipy 9
Poslední tipující: mašinka, WhiteSkull, Psavec, Mraveneček, NikitaNikaT., Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro mne zajímavé a pocitové dílko, docel dobrý úhel pohledu ... ST!

03.08.2008 19:55:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí