Jaké to s Tebo bylo....

Jaké to s Tebo bylo....

Anotace: Výčitky? Proč? Kdo by je měl mít? Hořelo, hoří, ale zhasne...jednou...ale ve vzpomínkách..

nevědomky
zasněná
zbyla ze mně po té noci
jenom troska zlomená

Ten pocit bezpečí
vedle tebe
vedle tebe jak jen to říct
ani chvíli neměla jsem a tys to věděl, byl sis jist

Do Tvých očí
vpila jsem se
v duši bolest
prázdnota

tys to věděl snad už nevíš
lamač srdcí na znamení

ryzí pocit nenávisti
po tobě mi v srdci zbyl
ty jsi se mnou tehdy pil

křehká krása moje
křehká krása tvoje

hezký muž a hezká žena

jen ona je tím zasažena

z duše

ty víš jak to bylo
jen ty a já a nikdo jiný

jen my dva jsme plní viny

věčných výčitek a viny

měla to být platonická láska
a teď ve mně červeň praská
Autor Ammazonic, 03.08.2008
Přečteno 374x
Tipy 11
Poslední tipující: blue, Dračičák, Caracol, Lenie, Bíša, Mraveneček, už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vím o čem tady píšeš, mám krátce po rozchodu

někdy to prostě nevyjde, anikdyž ti lidé mají k sobě blízko, a chtějí, prostě je to... život

07.08.2008 11:38:00 | blue

hodně pocitové a krásné dílko...

04.08.2008 03:30:00 | Caracol

Moc hezké:o)

03.08.2008 21:14:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí