Vyznání

Vyznání

Anotace: :-)

Motýlku můj třepotavý,co létá v mé mysli
a myšlenky mé tísní.
Jen okamžiky s Tebou jsou živé,
jak kdyby byly před chvilkou odehrané.

Láska by tu být neměla
a přeci se z mé strany zrodila.
Nevím,jak na tom jsi ty,
ale já neskrývám své pocity.

Chvíle teď bez Tvé přízně,
jsou jak mé dny žízně.
Nahrazuješ všechno špatné,
jen,když Tvůj úsměv vzplane.
Autor noklarax, 03.08.2008
Přečteno 1024x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí