Stýskání

Stýskání

Anotace: :-*

Ležím na posteli a je mi smutno,
přemýšlím, jestli někdy na mě vzpomeneš si,
jestli víš kohos miloval.

Mé city K Tobě se nezměnili,
naopak,
odpírané chci ještě více,
i když vím,
že Tvé oči nikdy nespatřím,
nebudu slýchat mám Tě rád.
neuslyším pojď se milovat.

Tvoje něžná dlaň na mé tváři,
již moje oči nerozzáří.
Jen ve snech se mi o Tobě bude zdát.
Autor noklarax, 03.08.2008
Přečteno 551x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček, Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

mluvíš mi ze srdce...

03.08.2008 21:54:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí