Propletené osudy

Propletené osudy

Anotace: Tak konečně taky jedna veselejší

Propletli se osudy, jak dvě šípkové růže.
Co rostly v jedné zahradě jen ze snů a přání.
Propletli se osudy, jedné ženy, jednoho muže.
Ten muž teď na ni musí myslet bez ustání.

Jak prchavý okamžik, jak krásný záblesk naděje.
Zdál se být dnešní den, strávený s tou ženou.
Vše zdá se být krásnější, když ona se usměje.
Na muže, jemuž chvíle s ní nádherně plynou...
Autor Freddie.n, 03.08.2008
Přečteno 529x
Tipy 5
Poslední tipující: Equus przewalski, jusTMee, Mraveneček, amatér
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí