Letní noc

Letní noc

Anotace: ..tak to dopadá když v noci nemůžete spát...

Letní večer je něčím kouzelný
vánek z polí vzdálených k lásce zrozený
hladí ve vlasech něžně a příjemně
v oblacích červánků lenoším jak v peřině

Cosi našeptává že není ještě čas jít spát
oddávám se pocitům, chci lásce napospas se dát
Zas hraje tu svoji falešnou hru
ten kdo dovede mé kroky až k soudnému dnu

A pak budu se zpovídat ze svých snů
vyřknu tu pravdu jedinou na konci svých dnů
že toužila jsem po obětí, že lásku chtěla jsem brát
že nic víc jen.... tolik chtěla jsem milovat...

a teď přeci jen už je čas jít spát...
Autor Ninala, 17.08.2005
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí