A pak najednou...

A pak najednou...

Anotace: že by pro změnu trošku naděje?... :-)

Zvláštní a nepopsatelná touha
proráží znovuzrozenou nadějí
zavírám pokoj se štítkem "prohra"
zpět se neohlížím,myšlenky nevnímám raději..

Tak slovy ublíží se snadno
plány a sny naráz se rozplynou
v tichosti dopadneš až na dno
když v tom najednou...

Přestaneš bloudit a najdeš cestu
odlesk slunce na hladině šeptá
"..jen běž a nestůj!"
Autor Ninala, 17.08.2005
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí