prosím...

prosím...

Anotace: pocity, láska...

Plavu v širém moři,
plavu za světlem,
za světlem, které hoří,
hoří nad světem.

Svět je pro to malý,
už zastavil se čas,
já nemohu se dočkat,
až uvidím tě zas.

Hází se mnou vlny,
to jen svět se se mnou točí.
Víš co by mi stačilo?
Jen pohled do tvých očí.

Nastane ten čas?
Pro důvěrné dotyky,
chvíli poslouchat tvůj hlas
a pak hrát hru s jazyky?

Ležet v tvém objetí,
věřit v tvou lásku,
k životu by mi stačilo,
jen jít s tebou na procházku.

Tak prosím odepiš,
nenechej mě v myšlenkách,
že právě o jiné sníš...
Že právě s jinou spíš...

Tak prosím,
chci si s tebou psát,
být s tebou,
cítit tvou vůni,
milovat tě,
tak prosím,
nenechej mě čekat,
jen čekat v nekonečnách myšlenkách,
nekonečných snech,
prosím...
Autor frillien, 04.08.2008
Přečteno 471x
Tipy 4
Poslední tipující: Caracol, Mraveneček, rableas
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

dokonale jsi vystihla i mé pocity

04.08.2008 20:50:00 | Caracol

Připojuji se...

04.08.2008 14:38:00 | rableas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí