Chemie?

Chemie?

Anotace: .

Pár psaných písmenek,
v duši hřejicí pocit klidu,
do očí padá vlasů pramínek,
snad to co hledám najdu.

Všechno se zdá být jednoduché,
ale co se zatím skrývá?
kdy odhalím věci složité,
a proč to semnou tolik kývá.

Pak osudové setkání,
v ruku v ruce jsi šla s ní,
pak přes ruce sekání,
zda psát si s tebou smím.

Tvojich fotek plný monitor,
byla jsi sladká,
v mé hlavě visitor,
jednoduché jako kladka.

Na co se ptát?
Zda smím tě ochutnat?
Proč ledy musí tát?
a proč všechno musím odmítat.

Nikdo neví,chemie?snad.

Ale tohle je touha,
touha po tvém těle,šíji,
říkám si v duchu ouha,
tuhle chci polibit...
Autor Héďa2, 04.08.2008
Přečteno 412x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, Mraveneček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné vyznání:o) chemie=láska...hezká moc...

04.08.2008 16:27:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí