¦ Naše první setkání ¦

¦ Naše první setkání ¦

Anotace: Jelikož se ve ně probudilo mé romantické já, trošku jsem si zafantazírovala...

¦ Naše první setkání ¦

Potkal kámen kámen,
zkřížily si cestu v letu.
Zmizely spolu pod vodu
s tichým žbluňk - ámen?

Ten bílý byl můj.
Ten černý byl tvůj.

Úvahy se rozplynuly v ranní mlze
a s nimi i stopy po smutné slze.
Dva páry očí pohlédly na sebe
a rudé slunce rozjasnilo nebe.

Ty mé byly modré.
Ty tvé byly hnědé.

"Přivedl tě sem důvod
stejný jako ten můj?"
"Má-li můj bol původ
stejný jak ten tvůj?"

Ty jsi znal důvod.
Já znala jeho původ.

Už tenkrát jsme věděli,
že silné pouto nás pojí.
Měli jsme, co jsme chtěli,
byl jsi mým, a já zas tvojí.

Já tu byla pro tebe.
Ty jsi tu byl pro mne.

Vzpomínáš na to první setkání?
Autor Nikytu, 05.08.2008
Přečteno 461x
Tipy 19
Poslední tipující: Vlk v rouše, Tymi14, el viento, Dračičák, Jiparo, a_tao, Liv, jesterka, Bíša, Lota, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkné, má to své kouzlo...

05.09.2008 19:14:00 | Tymi14

... to první se nezapomíná nikdy
.
a jiskří navždy

07.08.2008 23:47:00 | a_tao

Jak jsi potěšila, má milá Nikytu, stárnoucí Liv! A představ si, ozvala se mi první láska až po 36 letech. Jenže, ačkoli máme k sobě blízko, žijeme moc a moc daleko od sebe. Jo, tak to někdy chodí...

06.08.2008 00:11:00 | Liv

dost ti tam skacou rymy a jsou dost kostrbate, vic premyslej nad souhrou...

05.08.2008 09:20:00 | saddova

krásná vzpomínka

05.08.2008 03:42:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí