Osudová

Osudová

Anotace: Láska je krása i prokletí...

Na kůži cejch Ti pálit dám
Abys věděl, že jsme byly dva, ne ty sám
Večer vášní stal se krutou hrou
Dvou těl, duší, prostě nás dvou

Ruce spoutám Ti ostnatým drátem
Na hrobě vytesán dlátem
Stál osamělý nápis
Že duši máš černou jak obsidián

Stojím tu a vzpomínám
A přitom vím, že to byl klam
Hladím omšelý kámen
Cítím a vím, že sežehl mne lásky plamen

Slzy tiše kanou do trávy
Přála bych si kulku do hlavy
Abych mohla zapomenout
Jak zabil jsi ve mne lásku
Autor Santinan Black, 05.08.2008
Přečteno 342x
Tipy 8
Poslední tipující: Gracia, Dračičák, Bíša, Mraveneček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bolestivá..

05.08.2008 13:05:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí