My

My

Anotace: O tom, že kde se daří náhodě, daří se i lásce

Že našel jsem tebe
a s tebou i sebe,
chtěl jsem ti povědět,
bez tebe, že by nebyl svět.

Bez života, že bychom tu nebyli,
ani já a ani ty,
od začátku do konce,
že jsme jen křížky v kolonce.

Bez štěstí, že bychom se neviděli,
nic o sobě nevěděli,
Třeba už hvězdy popsaly listy,
že oba jsme si sebou jisti.

Bez lásky, že bychom hned umřeli
a jeden druhého popřeli,
za to může pouhý cit,
že já chci jenom s tebou žít.

Že mít druhého je náhoda,
za čas každý usoudí,
láska je jen jedna
a ta se nekoupí.
Autor Zinda, 05.08.2008
Přečteno 437x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Holis, Mraveneček, Simísek, už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

když to mlátí v hrudi jako o život,
nedá se tomu poručit, pěkný

15.08.2008 20:58:00 | prostějenjá

Souhlasím se Simískem

05.08.2008 18:21:00 | Mraveneček

Krásné vyznání=o)

05.08.2008 16:46:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí