Opilý Tebou

Opilý Tebou

Anotace: :)

Stále tápu hlubinou,
po okraji sahám,
jsem sám se svými vzpomínkami.
Než vzpomínky zahynou,
tiše si přehrávám,
hudbu brčkem v poháru s bublinkami.

Jsem opit Tvou osobností,
Tvým něžným dotykem,
krásným tělem plným hříchu.
Máš snad tisíc ctností
a svým polibkem,
ochutnáváš kousky mého citu.

Jsi horoucí a spaluješ,
vše chladné v srdci mém,
snad neuhasnu v chladu dnů.
Jsi žádoucí a miluješ,
snad i mě v srdci svém,
ať neprocitnu z toho snu.
Autor Ďábel sám, 05.08.2008
Přečteno 749x
Tipy 13
Poslední tipující: mkinka, pejrak, Myrja, Mraveneček, Psavec, Holis, igniss, abcabcabc, Lost Dream, hanele m.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

líbí ..

06.08.2008 20:37:00 | Myrja

pěknéé:o)

05.08.2008 22:56:00 | Mraveneček

špatne to neni,ale mohlo by se to jeste vylepsit

05.08.2008 20:54:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí