Na kraji postele

Na kraji postele

Anotace: ...poslední společná cigareta...

Seděli jsme tiše,
v sešeřelém bytě,
na kraji manželské postele.
A viděli jak láska píše hbitě,
do našich vrásek na čele.

Nikdo nic neříkal.
Noc byla klidná.
A vánek šuměl v záclonách.
Měsíc se letmo oknem díval,
na bývalou lásku v našich snách.

Na povlečení s růžovými květy,
jsme na kraji postele seděli.
Bylo půl jedné,
tři poslední liché cigarety,
na naše ústa čekaly.

Pak byli dvě hodiny raní,
já stále však už sama seděla na kraji postele.
Čekala jsem na svítání
a chtěla v něm najít přítele.
Už tehdy,
byls pryč z mojeho světa.
Já ve snách svých se topila,
a poslední lichá cigareta...
jen na má ústa čekala...
Autor Naray, 05.08.2008
Přečteno 337x
Tipy 2
Poslední tipující: fuu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí