bezejmená, můžete navrhnout

bezejmená, můžete navrhnout

Anotace: zbytečná kolonka

Je mi tak krásně když jsem s Tebou
ale co až odejdeš?
S tebou se ničeho nebojím
jen neodcházej!

Poslední dobou jsem spíše sama
často odcházíš...
Necháváš mě se bát
i když Tě prosím neodcházej.

Lžeš mi do očí
bolí to
myslíš že to nevidím
prosím zůstaň ještě chvíli

Nechci se bát
obejmi mě
Chci to cítit
že mě stále miluješ...
Autor Neaira, 05.08.2008
Přečteno 353x
Tipy 3
Poslední tipující: Mraveneček, evy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jako basen pro me bezcenne, mozna bys mu to mela napsat...v dopise..?

05.08.2008 21:58:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí