minulost

minulost

Anotace: ... zapomenout ...

.
co s tou mrchou
když je na zlost
prožírá mnou
na holou kost

bez milosti
slitování
se jí zbavit
do skonání

zapomenout
všechny věky
vypálit tě
ven z paměti

zbude ze mne
pouhá nula
vůči tobě
jako žula

ještě rozvod
po něm ámen
už jen drtím
tvrdý kámen

cesta příští
urovnaná
šotolinou
do neznáma
.
Autor a_tao, 05.08.2008
Přečteno 363x
Tipy 20
Poslední tipující: Bíša, Iva Borecká, LauraKošinová, Churry, labuť, Myrja, isisleo, Lota, Mirusek, igniss, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..minulost-máme stále sebou..také bych ji nejraděj zahrabala-hodně hluboko..

06.08.2008 08:50:00 | igniss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí