jak moc mě to mrzí

jak moc mě to mrzí

Anotace: už to nikdy neudělám lásko. Vím že jsem to přehnal. Kdo opravdu miloval a je zklamán je ochoten raději zemřít než li nenávidět. Doufám že se tímhle řídit nebudeš. Moc tě miluji odpusť prosím. Jsi mým světěm.

První slova společná
tak strašně moc pamatuji si
ty tak nádherná
proběhla jsi
už tehdy jsem věděl
že milovat tě budu
že budeš mojí láskou
napsal jsem ti
u toho cítil tu sílu
představil jsem si jak s takovou kráskou
strávím nejkrásnější chvíle
jsi pro mě světlo
které vidím
jsi pro mě teplo
které mě hřeje
jsi pro mě vzduch
bez kterého se nedá žít
jsi pro mě voda
kterou musím pít
jsi pro mě vším
jak se říká
jako ptáček miluje nebe
tak já stejně tak tebe
víš ale lásko
musím ti něco říct
jako kdyby oči přelepené páskou
jsem udělal tu největší chybu
stydím se trpím a nevím co říct
přijmeš li mojí omluvu
i tak budu muset utýct
vrátil bych čas
kdyby to šlo
slíbil bych ti věrnost
směl-li bych
udělám pro tebe cokoliv
seženu v létě sníh
lásko nevím jak jsem mohl
jako bych sám sebe do srdce bodl
ve snech ty a já s tebou
v realitě s tou druhou
nežádám odpuštění
minulost už se nezmění
prosím šíleně moc prosím
snad jen zapomenutí
zapomenutí na to co jsem ti říkal
že jsem ti kdy psal
ty a tvoje nádhera
tvoje srdíčko
si nezaslouží moji aroganci
moje špínu na srdci
moje činy
jen mi prosím slib
ačkoli nevím zdali vůbec
netrap se prosím
protože já vím
že ty budeš jednou nejšťastnější na světě
snad v každé téhle větě
trošku smutku se ukrývá
protože v mým srdíčku přebývá
snad někdy ještě napíšeš mi
nebo snad budu moci udělat něco
aby to jako dřív bylo
když už jsem potkal štěstí
ohnal jsem se pěstí
což krátký a hnusný život věští
zasloužím si to
snad není to namístě ale S bohem zlatíšenko
mrzí mě to
Autor Mirusek, 06.08.2008
Přečteno 515x
Tipy 3
Poslední tipující: bokken, Mraveneček, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké:o)

06.08.2008 13:00:00 | Mraveneček

Asi tak do prvni pulky sem si myslel, ze sem to psal ja a zapomnel sem. Preju hodne stesti.

06.08.2008 11:54:00 | Ja Clovek

...nojo ...láska ...

06.08.2008 11:24:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí