Kdo jsi?

Kdo jsi?

Anotace: o tom koho miluji aniž nevím kdo to je

Potkali jsme se náhodou,
je to pár let,
tys mě chytil za ruce
a ukázal jsi mi celý svět.

Dívali jsme se na západ slunce
a tys uchopil mé ruce,
položili jsme se do černé noci
a já z ní chtěla pomoci.

Podal jsi mi ruku svou
a vytáhl jsi mne láskou tvou,
když slavík začal zpívat,
začal jsi mě něžně líbat.

Ukázal jsi mi krásný východ slunce,
když se rozpojily naše ruce,
skončil čas krásné černé noci,
a já se tě zeptala,
lásko kdo jsi?
Autor puffka, 06.08.2008
Přečteno 419x
Tipy 7
Poslední tipující: jára spots, Psavec, Mraveneček, Rbb, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

panečku a kdo to byl?:-) hezký myšlenka i psaní:-))

31.10.2008 14:54:00 | jára spots

láska či nenávist
každým dnem se mění

06.08.2008 16:59:00 | Rbb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí