Na rybníce

Na rybníce

Anotace: Dřív jsme rybník milovali, držel jistě, napořád, to tolikrát jsme bojovali...

Na rybníce

Zas tenčí se led na rybníce,
tam, kde díváme se na ryby,
to výdechy a horké plíce
chodí si zde pro chyby.

Proč nezůstanem radši tiše,
ať horké slzy nekapou,
proč naznačujem – možná příště,
když větry nás pryč odvanou?

Až prolomí se lásky stěna,
uvidíme zástup vzduchu,
povím si jen ve svém duchu:
,,Mizí láska, mizí žena“.

Dřív jsme rybník milovali,
držel jistě, napořád,
to tolikrát jsme bojovali
za zimu a krásný řád.

To dravým rybám jsme se smáli,
v chvílích kdy byl hrubý led,
teď abychom jsme se jenom báli,
že lásky konec zničí svět..
Autor Dreamer, 06.08.2008
Přečteno 276x
Tipy 3
Poslední tipující: bokken, Andělská holka, Mraveneček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rymy sedi pekne, tahle uz je mnohem lepsi nez ta ,co jsem cetla pred touhle...

06.08.2008 22:56:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí