Nevědomky katem

Nevědomky katem

Anotace: Nevěděla sem kam to zařadit...Potřebovala sem ze sebe dostat pocity no..Snad se bude aspoň trošku líbt..Kdyžtak komentujte...

Nevědomky katem

Jen si tu tak sedím
Znechucena dnešním světem
O kráse já jeho sním
Tak proč se stala katem mým?

To nevím,netuším
Sklenku zlostí roztříštím
Jen o něm já stále sním t
Tak proč si se stal katem mým?

Srdce mé
Bolestí puká
Já smířena se smrtí
Jak asi hladí jeho hebká ruka?
Nevím
A bolestivá jsou to muka

Východisko?
Snad jen zemřít
Zbraň ke spánku přiložím
Zvláštní pocit začínám mít
Svou lásku vyznat mu již nestačím
Autor Emily_Strange, 06.08.2008
Přečteno 316x
Tipy 6
Poslední tipující: 4LJFilip, Mraveneček, WAYWARD, Myrja, a_tao
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ta zatracená zamilovanost,jen cesta k lásce,ta dělá problémy, a_tao - dobrý návod ke štěstí

07.08.2008 02:38:00 | WAYWARD

krásná básnička a
4 a_tao - krásný komentář

06.08.2008 23:52:00 | Myrja

... i jiní kluci mají ruce,
k nim připevněné náruče,
na nich koše (hrudní).
Když oni Tebe obejmou
a Ty na ně zakřičíš,
ozve se v nich
jak ve studni
živé vody
"Lásko"

06.08.2008 23:39:00 | a_tao

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí