Láska na první pohled

Láska na první pohled

Anotace: Není to jen fáma,nebo pověra - láska na první pohled existuje - u většiny poznáte kdo za co stojí po pár minutách hovoru. Já to poznal už ze psaní viď Janí?

Když poprvé jsem Tě spatřil,
jako by mě někdo náhle opařil,

jako přibitý jsem totiž stál,
já se do Tebe na míst zamiloval.

Cítil jsem se přímo báječně,
když sem věděl že spolu budeme věčně,

Cítil jsem to i když jsem o tobě příliš nevěděl,
o své lásce k Tobě jsem Ti hned pověděl.

Až do teď jsme spolu moc šťastní,
že život nemáme jen vlastní,

že nežijeme ze dne na den jen pro sebe,
říkáme si – dýchám lásko jen pro Tebe.

O vše se můžeme rozdělit,
lásku jeden druhému nadělit,

Všechno je společně jednodušší,
nás jen tak něco nepoloží.

Není nic lepšího než Tebe mít,
mít důvěru a o koho se opřít,

když je zle mít ke komu jít,
i ke komu se něžně přitulit.

Láska na první pohled není blbost,
pro mě je to velká radost,

že nám to stále dobře klape,
a stále bude ty můj poklade,

ani za milion let se Tě nevzdám,
já vím že se na pohled nezdám,

ale jsem duše citlivá,
Tobě věrná a poctivá,

jsem Tvůj pokorný a poddaný,
jsem Tvůj – Navěky Tvůj oddaný.
Autor Tomama, 07.08.2008
Přečteno 561x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., Janana
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí