srdce v troskách

srdce v troskách

Anotace: Když se dívkám otevřou oči o jejich idolech.

Dnes jsem u něj seděla,
do očí mu hleděla.
Dlouze na mne koukal,
na srdce mi foukal.

Sladká slůvka povídal,
pak se na mne zadíval.
Dívky má prý dlouze,
na sex jen a pouze.

Co to bylo za zdání,
jenom velké zklamání.
S milou si teď rozumí,
sex...a nic víc neumí.

Omámená jsem jím byla,
sladká slůvka po něm zbyla.
Starší dívky k sobě zve,
dodnes mi to srdce rve.
Autor Danila, 07.08.2008
Přečteno 403x
Tipy 4
Poslední tipující: Mraveneček, Rolnička, Lost Dream, IvoMaria
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi"o)

07.08.2008 21:39:00 | Mraveneček

uprimna, i takovych zkusenosti je treba!

07.08.2008 16:31:00 | Rolnička

...jednoduchý klasický verš,ale dobrý.

07.08.2008 13:54:00 | WAYWARD

...vítám tě na Literu :-)

07.08.2008 13:52:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí