Chybíš mi lásko!

Chybíš mi lásko!

Anotace: Básnička,jenž nikdy nespatří oko té,pro kterou byla složena.

Mé srdce po tobě touží a bije jen pro tebe,
já chtěl bych zase spatřit tvoji krásnou tvář,
když ráno pohlédnu na nebe
a večer než ulehnu na polštář.

Zavřu oči
a chtěl bych snít ten krásný sen,
že svět se semnou točí,
jen když s tebou,Lásko,jsem.

Mému srdci není nic už bližší,
než jen ty,Lásko,jen ty!
Vždy zběsile se rozbuší,
když líbám tvoje sladké rty.

Vždyť po mém těle rozlije se touha,
vždy když s tebou jsem,
bez tebe je mi,Lásko,ouha,
jen s tebou plní se mi sen.

Těžko se s tebou loučím,
vždy když domů odcházíš,
má mysl se však od tebe neodloučí
a přesto mi tak moc scházíš.

Zas chci se topit ve tvých očích pohledem,
zas chci vidět úsměv tvůj,
zas líbat tvoje rty bych chtěl,
děj se co děj,stůj co stůj.

Takhle,Lásko,chci ti říct,
scázíš mi a mám tě rád,
nevím,co ještě měl bych víc,
než jen tebe si,Lásko,přát!
Autor Pepik K., 07.08.2008
Přečteno 800x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva, Tacca, Lost Dream
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí