Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: Pro R., aby věděl, co pro mě znamená...

Lásko, jsem Tvá,
tiše se Ti poddám,
budu Tvá květina,
celá se Ti rozdám.

Miluji Tě stále víc a víc,
s vášní, ale i něhou,
chci vykřičet to do světa z plných plic,
že šťastná budu už jen s Tebou.

Neptej se mě proč,
ale prostě jsi to Ty,
Ty, s kterým chci trávit každou noc,
jen Ty smíš se mě dotýkat rty.

Chci stále hladit Tě po tváři,
snad nikdy nebudu toho mít dost,
oči se Ti rozzáří,
dělám Ti to pro radost.

Jsem ochotna dýchat za Tebe,
pokud bys to chtěl,
chci dívat se s Tebou na nebe
a poddat se vášni našich těl.

Neumím slovy vyjádřit, že s Tebou chci být,
na to nestačí ani verše ani slova,
tak řeknu to prostě: Bez Tebe se nedá žít.
Když budeš chtít, budu to opakovat znova a znova...
Autor Pincik, 07.08.2008
Přečteno 987x
Tipy 1
Poslední tipující: Rolnička
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (8x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí