Bez tebe

Bez tebe

Anotace: ---

Bojím se slibů a přísah,
výkřiků lákavých slov,
bojím se ulic, dne i lidí.
stejně jako samoty…

Bojím se svatých, zla i dobra,
bojím se života a jeho pravidel;
kdyby všechno cítilo strach,
zemřelo by…?

Bojím se noci, ve které nejsi,
všechno je trochu jiné,
bojím se ticha a žadoním po hlasech,
ten chlad je hrozně studený.

Déšť, blesky a černé mraky,
život mě zmrazil strachem.
A kdybych se podívala do zrcadla,
bála bych se i sama sebe?
Autor somewhere, 07.08.2008
Přečteno 457x
Tipy 6
Poslední tipující: hezule, Holis, Caracol, Gregy, Kateway
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím, že se každý něčeho bojíme

08.10.2008 16:22:00 | hezule

Taky se bojím... Krásně napsané, mluvíš mi z duše...

10.08.2008 19:03:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí