nemuzu

nemuzu

Anotace: Některé věci prostě nemůžeme dělat jak se nám zlíbi:(

Nemůžu..

Snažím se přijít na ty správné slova
Láska,dotyky vášeň cit a touha
Chci cítit tvůj polibek na mém těle

Ale to každou noc nemůžu

chci se koukat na ty poskládané věci které máš když u mě spinkáš
nebo ti dávat pusinky když se na mě zlobíš
a vydržet mlčet když ty nic neříkáš

ale to já vydržet nemůžu

snažím se pochopit
ze i špatná slova můžou lásku potopit
proto když na tebe někdy křičím je mi to pak moc líto
a snažím se to napravit však víš to..
já vím že někdy slovo promiň nestačí
ale slovo Miluji Tě je už jinačí

Špatně bez tebe usínám miláčku
a je mi smutno když nemám komu přinést ráno snídani
a Chci Tě tahat ráno z postele v mém baráčku

Ale to každou noc nemůžu

Proč musíme často dělat to co se nám nechce
a nemůžeme zajít na procházku kdy se nám zlíbí
Proč nemůžu za tebou zajít když mám dlouhou chvíli…
Proč?
Autor Wenzdy, 07.08.2008
Přečteno 350x
Tipy 1
Poslední tipující: monterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to tak... s tím člověk nic nenadělá...Ovšem svět je spravedlivý...funguje na principu rovnováhy...i když se to někdy nemusí zdát... takže jedna chvíle bez něj znamená jednu chvíli s ním někdy v budoucnu:-)

07.08.2008 21:03:00 | monterka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí