pro víc než kamaráda

pro víc než kamaráda

Anotace: když na někoho myslím

Každou chvíli co třeba foukne vítr nebo si dva milenci dají pusu
Nebo když sportovec uběhne míli než nasedne do autobusu..
Pořád myslím na to jaké to je a bude a že tě mam ráda
nebo že s tebou chci trávit čas každý večer i všechny rána.
Když sem sama a počítám každou minutu než uběhne hodina
Říkám si že pro každého je tu taky jeho rodina.
Ale někdy nám dává málo a já hledám víc,
třeba k tvému srdci klíč.
Autor Wenzdy, 07.08.2008
Přečteno 315x
Tipy 1
Poslední tipující: Sephora
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak tahle je vice nez pravdiva a navic mas vazne talent :)

25.05.2010 17:46:00 | wendy.poezie

Popisujes moje city...hlavne versem o tom kdyz si nekdo da pusu atd...

07.08.2008 21:20:00 | Ja Clovek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí