tY

tY

Anotace: ----

Když ti neslušně
táhl nohu od nohy
zívala žena
trochu málo když jen k tanci
když jen k pitvoření

Když tě neslušně
poslal z břehů
záblas
prodala něhu

Když tě neslyšně
zalil do skla
jakobys dotikala
jakobys vyčkávala
natažení

Když tě neslušně
možná neviděl
natáhli tě jiní
na dalších pár zim
natáhli ti jiní
mozek na skřipec
Autor Lety, 07.08.2008
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí