Smrt

Smrt

Anotace: to je zase nejaka ta moe deprimujici basen

Sedí,pláče,kdo ji utěší?
Srdce čím dál víc ji buší.

Blíží se ta chvíle bezpečí,
jinačí ten svět,hezčí.

Čeká na koho nebo na co?
Zabrání ji v tom něco?

Marno čekat...nic,
nastavuje smrti líc.

Pamalu ae jiste píseň končí,
naposledy se se všemi v srdci loučí.

Dopisy pokládá na stůl,
písně už není ani půl.

Sedá si do kouta,
smtr rozváže ji pouta.

Sedí a přemýšlí,
už ho asi nikdy nepolíbí.

Bude brečet,bude se ještě někdy smát?
Bude na ni vzpomínat?

Stačí krok,
na co čekat další rok.

...

První kapka,bolest,
druhá kapka,dá se snést...
Autor Dark dream, 07.08.2008
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí