Až ke hvězdám

Až ke hvězdám

Anotace: no comment !!!

Je noc, noční snění...
V duchu vidím tvoji tvář
Ne, nemáš svatozář
ale můj pohled zkreslený
na tebe se nezmění...
Mám tě ráda..
A ty mě? Snad
Pojď ke mě a pohlaď mě...
Já chci se do výšky závratné
vznést až ke hvězdám...
Autor Mische, 18.08.2005
Přečteno 705x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

yo yo láska má křídla.. a tvoj básnička taky .))

15.10.2005 17:57:00 | Bean

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí