Lehkost noci

Lehkost noci

Anotace: která vše obklopuje

obklopující lehkost noci
posiluje mě v mé slabosti
neskutečná síla větru
zabraňuje mi vyřknout tu větu....

tahle noc mě nutí tě milovat
snad nebudu svědomí zpytovat
snad nářků nebudu litovat
nepřejícím začnu vzdorovat

s lehkostí noci ses objevil
mou prázdnotu do své pohltil
jsme si nicotou vzájemnou
jsme slabostí opětovanou

tak slyš, poslouchej mé ticho
víš, jsem jeskyně mezi útesy
slyš, volám „zmiz, má pýcho“
hleď, ve stříbrném moři kanou mé slzy

naše naděje je ve stavu umírání
jsme oba dva uvězněni
ve špatné prázdnotě naslouchání
zcela v ní pohlceni

Copyright © 2008,Caracol
Autor Caracol, 08.08.2008
Přečteno 476x
Tipy 25
Poslední tipující: čertíček, Oťas, pleskotka24, enigman, Belmon, Simísek, Petbab, Bíša, Smike, 0-0, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nenech se pohltit úplně:-*

08.08.2008 14:33:00 | Simísek

Špatné naslouchání= civilizační choroba, drahá auta, velkofilmy, počítače, drahé dovolené...., jedno prosté, čisté a upřímné slovo = nedá se zvážit, ocenit ani docenit

08.08.2008 09:48:00 | SZN

Lehkost noci, může se aj v těžké proměnit ... dílko má myšlenku ST!

08.08.2008 09:44:00 | NikitaNikaT.

...nějak se mi to zdá rozházené,myslím ten život ST

08.08.2008 03:19:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí