Dovolená bez Tebe

Dovolená bez Tebe

Anotace: =)

Ta chvíle byla moc dlouhá,
a tak rychle rostla moje touha.
Neviděla jsem tě mnoho dní,
moje štěstí poslední.
Stejskalo se mi strašně moc,
myslela jsem na tebe celou noc.
Ale ne jenom jednu,ale každou,
usínala jsem,jako když zápasím s vraždou.
Na můj návrat jsem se těšila,
všechen čas s tebou si užila.
Ta pusa byla vysvobození,
od toho dlouhého odloučení.
Konečně jsem zase s tebou,
příště tě vemu prostě s sebou!
Autor Májinka..., 08.08.2008
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí